Herbal Aloe – крема за раце и тело Оваа крема за раце и тело ја задржува влажноста за долготрајна хидрација. Кога ќе ги протриеш рацете ги слушаш Сигурно ти се има случено да си ги слушнеш рацете кога ќе ги протриеш една со друга или пак да ги погледнеш дланкитеПрочитај повеќе