заменски оброк за спортисти

Заменски оброк за спортисти – Формула 1 спорт Заменски оброк за спортисти содржи 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес Содржи 18 g, што помага за градење и одржување мускулна маса. Содржи и казеин иПрочитај повеќе

протеин по вежбање

Протеин по вежбање – Rebuild Strength Протеин по вежбање – високопротеински напиток за регенерација што се користи по вежби за сила. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Се користи по анаеробни вежби Содржи 25 гр. протеин што помага за зголемување и одржување на мускулната маса и обезбедува протеин за уморните мускули Железото помага заПрочитај повеќе

изотоник

Изотоник – некалоричен електролитен напиток  за поголем внес на течности. Изотоник – обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Некалоричен напиток за спортисти за поголем внес на течности Со осмолалност пониска од 270 mOsmol/kg Носи 100% од препорачаниотПрочитај повеќе