кафана

Боемски живот и кафана не се закана на твојот животен стил Ако не излегуваш и седиш дома не значи дека живееш здраво и обратно, ако одиш во кафана често не значи дека ќе ти претставува проблем да имаш ред во исхраната. Нешто што многу често го гледам во школата заПрочитај повеќе

избегни поправање за викенд

Избегни поправање за викенд – како да биде забавно, но без последици Петок и Сабота не ти викаат “седи дома и избегни поправање за викенд”. Не зависно каде си во моментов со твојот резултат и цел, претерувањето со храна и пиење за време на викенд  не треба да биде комплициранаПрочитај повеќе