Млеко за чистење лице – погали се’ со алоја Млеко за чистење лице – освежувачко, нежно млеко за чистење збогатено со алоја вера што нежно ја чисти вашата кожа и ја прави убава и мека. Базирано на алоја вера со свеж и нежен мирис. Совршено за нормална до сува кожа.Прочитај повеќе