Бременост со вишок килограми

Што да превземеш кога влегуваш во бременост со вишок килограми? Епизода 722 – дали може да ми дадеш мислење за влез во бременост со вишок килограми? Исфрлив секаква процесирана храна, зголемив на овошје и зеленчук, риба и посно месо. Во моментов кај мене постои страв од прекумерно слабеење и појаваПрочитај повеќе

вежбање после царски

Кога е најдобро време да почнеш со вежбање после царски? Епизода 721 – пред шест месеци се породив, па дали овој период е доволен за да можам да почнам со вежбање после царски? – прашање поставено од Валентина. Валентина, ова прашање најмалку знаев да ти го одговорам. Тотално ми еПрочитај повеќе

после породување

Хроно како избор за после породување Епизода 697 –  дали после породување можам да се ставам на диета како на пример хроно? – прашање поставено од Јана. Јана теоретски можеш и тоа би функционирало. Не само хроно, туку било која диета. Тука не зборуваме само за тип на диета. МногуПрочитај повеќе

стомакот после бременост

Стомакот после бременост – 3 најважни продукти Епизода 583 – не сакам да ослабнам во килограми, но што да правам со стомакот после бременост? – прашање поставено од @pankovska.elena Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе