растителна храна

Придобивките од постење и растителна храна Иако јас имав еден несупешен обид за да се префрлам исклучиво на растителна храна и веганство, сепак имам многу голема поддршка и позитивно мислење поткрепено со факти. Зошто јас не успеав на долг рок да воспоставам овакви навики се неколку. Прво, не сакам даПрочитај повеќе