постам

Постам и не сакам да ја изгувам мускулнат маса – што е правилно? Епизода 716 – Што би препорачал како исхрана за мускулна маса во овој период кога постам? – прашање поставено од Виктор. Доколку постиш и вежбаш, тоа е најдобро време за да се обратиш на портали и заеднициПрочитај повеќе

јајца и масти

Зошто постои страв за јајца и масти Повеќето од вас знаат дека високиот холестерол може да биде опасен за здравјето, но дали знаете што е тоа холестерол и колку влијаат јајца и масти? Оваа природна масна супстанца ја создава црниот дроб, а ја има и во храна како што еПрочитај повеќе