како да намалиш апетит

Гладен си, но како да намалиш апетит Епизода 592 – дали постојат начини и одредени продукти како да намалиш апетит и да го ублажиш чувството на глад? – прашање поставено од @ivy Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Немам глад наутро – зошто е оваа појава? Постојат два типа на луѓе, едни од нив се оние што ќе кажат – немам глад наутро. Другата група која е помалубројна јаде, но што јаде и колку е тоа во ред зборувавме овде. Е сега можеби под утро подразбираш целиот периодПрочитај повеќе