стопи сало околу стомак

Постои ли можност да таргетираш да се’ стопи сало околу стомак Епизода 605 – како најбрзо да намалам 10-тина килограми, особено да се’ стопи сало околу стомак и гради? – прашање поставено од @alek.pavlovski. Не знам зошто ни е толку важна брзината и зошто треба да биде најбрзо? Фокусирањето наПрочитај повеќе