салото околу стомак

Како да го снема тоа салото околу стомак Дури и ако си сменил/а исхрана и си физички активен/а, многу е фрустрирачки кога тоа салото околу стомак никако не сака да си оди. Имам 3 совети јас доколку си заглавен/а и ти во овој круг. Но, прво да го разрешиме митотПрочитај повеќе

дали јаглехидратите дебелеат

Дали јаглехидратите дебелеат – зошто ги гледаме како непријател? Во изминатите неколку децении многумина се прашуваат дали јаглехидратите дебелеат. Од високо почитувани станаа непријател за намалување тежина. Но, дали овој контраверзен макронутриент навистина не е добар за вас? Луѓето што се на режим на исхрана со намален внес на јаглехидратиПрочитај повеќе