слабеење мажи vs. жени

Слабеење мажи vs. жени – зошто постои разлика Дали постои разлика во брзината и интензитетот на слабеење мажи vs. жени? Да. Дел од причината е што “Марс” и “Венера” имаат различен пристап кога се работи за слабеење. Другиот дел е оној кој произлегува од природниот закон на телото. Мажите генералноПрочитај повеќе

дали јаглехидратите дебелеат

Дали јаглехидратите дебелеат – зошто ги гледаме како непријател? Во изминатите неколку децении многумина се прашуваат дали јаглехидратите дебелеат. Од високо почитувани станаа непријател за намалување тежина. Но, дали овој контраверзен макронутриент навистина не е добар за вас? Луѓето што се на режим на исхрана со намален внес на јаглехидратиПрочитај повеќе

cell activator

Додаток б-комплекс – cell activator Додаток б-комплекс (cell activator) претставува специјална формула што телото го снабдува со витамините Б1, Б2 и Б6, плус со неопходните минерали цинк, манган и бакар за добро здравје. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Б витамините (Б1, Б2 и Б6), манганот и бакарот помагаат за нормален метаболизам од којПрочитај повеќе

Хербален напиток со кофеин

Хербален напиток со кофеин – нискокалоричен освежителен напиток со зелен и црн чај Хербален напиток со кофеин – замена за кафе, а во исто време и помагач на топењето на масти. Запознај го производот што нема шанси да не го почуствуваш уште со првата чаша. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Нискокалоричен, околу 6Прочитај повеќе

Формула 1 шејк

Формула 1 шејк за регулирање на тежината Формула 1 шејк е вкусен здрав заменски оброк што обезбедува одлично урамнотежен квалитетен протеин од млеко и од соја, есенцијални микронутриенти и додадени тревки и билки. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Herbalife Формула 1 шејковите како заменски оброк им помагаат на луѓето во целиот свет даПрочитај повеќе