остани дисциплиниран на диетата

Остани дисциплиниран на “диетата” – наоѓање на внатрешната сила Најтешкиот дел од приказната со исхраната не се информациите и знаењето туку моментот остани дисциплиниран на диетата. Особено важи за диетите кои што бараат некакви посебни рестрикции, комбинации и откажувања како УН, Жан Митрев и слични. Кога зборувам со некои одПрочитај повеќе