како до помалку благо

5 совети како до помалку благо и шеќери Да се обидеш како до помалку благо и шеќери – нешто што е толку вкусно е навистина тешко. Но, кога станува збор за избегнување шеќер постои нешто што го прави тоа уште потешко. Едноставно го има насекаде. Статистиките покажуваат дека просечниот човекПрочитај повеќе

Го победи и дијабетот и себе

Го победи и дијабетот и себе – запознај го Дејан Теовски Како стариот јас го победи и дијабетот и себе? Долго бев заложник на моето тело кое од ден во ден напредуваше во килажа. Пробував на многу начини да се ослободам од вишокот на килограмите, но безуспешно. Тежината само миПрочитај повеќе