дневна крема со заштитен фактор

Дневна крема со заштитен фактор – SPF 30 Дневна крема со заштитен фактор – долготраен хидрантен крем што ја прави кожата мека и мазна. Обезбедува заштита против широк спектар на УВ-А и УВ-Б зраците. За 7 дена ја намалува појавата на брчки и линии.* После осум часа обезбедува двојно поголемаПрочитај повеќе