дневна крема за лице

Дневна крема за лице – хидратантна крема што дава сјај Дневна крема за лице – сенаменски хидрантен крем што на лицето му дава здрав сјај. Кожата изгледа сјајно, дури и без шминка. За само 7 дена ја намалува појавата на брчки и линии.* Клинички тестирања покажуваат дека по само седумПрочитај повеќе