деца и појадок

Родител, деца и појадок Деца и појадок не е едноставна равенка :). Многу често во типичен работен ден, појадокот се заменува со екстра минути за спиење со причина дека “не ми се јаде” или “ќе јадам по пат”. И кога ќе одлучат да јадат дома, следува награда галење и тапшање заПрочитај повеќе

заменски оброк за спортисти

Заменски оброк за спортисти – Формула 1 спорт Заменски оброк за спортисти содржи 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес Содржи 18 g, што помага за градење и одржување мускулна маса. Содржи и казеин иПрочитај повеќе