исхрана кај жени

Исхрана кај жени низ различни декади од живтот За разлика од нас мажите, девојките имаат многу повеќе физиолошки промени во текот на својот живот и затоа исхрана кај жени е нешто за кое што денес ќе позборувам повеќе. Во секоја од декадите од животот телото на жената се соочува соПрочитај повеќе

намали ги пмс симптомите

Намали ги ПМС симптомите – како исхраната ќе ти помогне Нема жена што не ја интересира темата “намали ги пмс симптомите”. За секоја од нив периодот на циклус или недела претходно не е многу забавен. Симптомите кои ги имаат се глад, умор, емотивна надразливост и слично. Но тоа што месечниотПрочитај повеќе