јајца секој ден

Холестерол, килограми или ништо – јајца секој ден? Епизода 603 – дали е добро да се јадат варени јајца секој ден? – прашање поставено од @tea.stojanovska Добро е дефинитивно. И јас изминатиот период, односно се работи за период од три или четири месеци каде што секој ден имам 3-4 јајцаПрочитај повеќе