Немам глад наутро – зошто е оваа појава? Постојат два типа на луѓе, едни од нив се оние што ќе кажат – немам глад наутро. Другата група која е помалубројна јаде, но што јаде и колку е тоа во ред зборувавме овде. Е сега можеби под утро подразбираш целиот периодПрочитај повеќе