интегрална паста

Најдобра интегрална паста за дијабетичари Епизода 684 – дали интегрална паста и тестенини се добри за луѓе кои имаат дијабет? – прашање поставено од @jakimovski164 Генерално можеме да речеме дека се добри за разлика од оние кои што се стандарден тип на тестенини и на паста. Кај интегралните јас неПрочитај повеќе