слабеење мажи vs. жени

Слабеење мажи vs. жени – зошто постои разлика Дали постои разлика во брзината и интензитетот на слабеење мажи vs. жени? Да. Дел од причината е што “Марс” и “Венера” имаат различен пристап кога се работи за слабеење. Другиот дел е оној кој произлегува од природниот закон на телото. Мажите генералноПрочитај повеќе