супа од коски

Дали е здраво да јадеш супа од коски Епизода 640 – дали е добро да се варат коски односно да правиме домашна супа од коски? – прашање поставено од Мира Дефинитивно е добро. Јас искрено немав многу знаење за тоа што се случува кога вариш коски и правиш супа одПрочитај повеќе

исхрана за здрави коски

Исхрана за здрави коски – 7те клучни играчи Ако одите да прашате било кој – што е најважно во исхрана за здрави коски сигурно ќе ви одговори калциум и витамин Д. И, да, ќе биде во право затоа што калциумот е најзастапениот минерал во телото и во најголем дел гоПрочитај повеќе