лакомо јадење

Лакомо јадење – кризите за храна и нашето тело Изгледа како логична поврзаност дека на пример на бремена жена и прилега лакомо јадење. Ќе и се пријаде сладолед, но тоа е така поради недостатокот на калциум. Или сака да посегне по грицки поради недостатокот на натриум. Или сигурно познавате луѓеПрочитај повеќе