тегови и малолетник

Тегови и малолетник – правила за непречен раст и развој Епизода 637 – дали комбинацијата на тегови и малолетник може да биде штетно? – прашање поставно од @petrovaaa_ Многу родители и многу повозрасни луѓе се плашат нивните деца да креваат тежини. Не само ако вежбаат фитнес, туку уште повеќе акоПрочитај повеќе