мастика

Џвакање мастика и нејзино влијание врз апетит и топење масти Епизода 657 – Дали џвакање на мастика помага во намалување на апетит и во слабеење? – прашање поставено од Мими Мојот одговор во старт кога го видов прашањето беше дека воопшто не влијае. Истото мислење и став ги имам сеуштеПрочитај повеќе