млеко и јогурт

Која масленост на млеко и јогурт е подобра за тебе Епизода 619 – Дали млеко и јогурт со намалена масленост е поздраво од обичнните, односно со нормална масленост? – прашање поставено од @blazevskirobert За оваа тема има и овакви и такви тврдења и гласини. Она што во посовремено и помодерноПрочитај повеќе

најдоброто млеко

Најдоброто млеко – што ако стандардното кравјо не ми годи Подуеноста или неподнесувањете на млечните продукти може да биде доста здодевно кога треба да се избира храна и нејзина подготовка, но како да го најдам најдоброто млеко. Доколку за некој од вас е дојдено време на менување на начинот наПрочитај повеќе

кое млеко е подобро

Соино или тетрапак – кое млеко е подобро Епизода 587 – кое млеко е подобро? Дали наместо стандардното тетрапак млеко подобро е соиното – прашање поставено од @nikoloskaaa Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе