оризово млеко

Оризово млеко како алтернатива на кравјото Епизода 706 – дали оризово млеко во прав е добро и здраво да се консумира? – прашање поставено од Аце  Аце оризовото млеко е одлично како алтернатива на млечните продукти. Kонкретно јас не гледам проблем, туку недостаток кај оризовото млеко. Причината е многу малтаПрочитај повеќе