Стомак кај мажи

Зошто после 30-та се појавува чичковскиот стомак кај мажи Епизода 613 – зошто после 30 години има поправање и пуштање стомак кај мажи? – прашање поставено од Мики Нјаверојатно затоа што имаат за седење по кафани. Тоа е некако составен дел од балканскиот вид на маж :).  Шала на страна,Прочитај повеќе