пилешко месо кај жени

Стравовите и митовите за пилешко месо кај жени Епизода 617 – дали е вистина дека исхраната со многу пилешко месо кај жени може да предизвика проблеми? – прашање поставено од @frosjovanovska Ако разговараме за тоа дали количински жените треба да јадат помалку од мажите, тогаш да. Едноставно жените самите поПрочитај повеќе