Го победи и дијабетот и себе

Го победи и дијабетот и себе – запознај го Дејан Теовски Како стариот јас го победи и дијабетот и себе? Долго бев заложник на моето тело кое од ден во ден напредуваше во килажа. Пробував на многу начини да се ослободам од вишокот на килограмите, но безуспешно. Тежината само миПрочитај повеќе