постам

Постам и не сакам да ја изгувам мускулнат маса – што е правилно? Епизода 716 – Што би препорачал како исхрана за мускулна маса во овој период кога постам? – прашање поставено од Виктор. Доколку постиш и вежбаш, тоа е најдобро време за да се обратиш на портали и заеднициПрочитај повеќе