путер од кикирики

Факти за путер од кикирики Епизода 660 – Дали може да позборуваш за фактите и бенефитите на путер од кикирики? – прашање поставено од @ivana.krsteska.9 Сигурен сум дека не е ништо ново да се сретне за путер од кикирики. Сигурно до сега и ти самата знаеш и си слушала позитивниПрочитај повеќе