кафана

Боемски живот и кафана не се закана на твојот животен стил Ако не излегуваш и седиш дома не значи дека живееш здраво и обратно, ако одиш во кафана често не значи дека ќе ти претставува проблем да имаш ред во исхраната. Нешто што многу често го гледам во школата заПрочитај повеќе