вода и целулит

Вода и целулит – дали пиењето повеќе вода ќе ти помогне За вода и целулит не сум зборувал еднаш. Целулитот ако не се лажам беше опфатен минатата или пред минатата недела. Зборував на темата целулит, односно дали може да го снема за секогаш и што може да му влијае заПрочитај повеќе

5 килограми помалку

Чекори до 5 килограми помалку во еден месец Епизода 620 – како до 5 килограми помалку за еден месец? – прашање поставено од @kiko777 и @ivan94skopje Нема формула, нема точно зададен редослед на настани ниту вежби што ќе го гарантираат тоа. Тоа константно го зборувам и ќе го зборувам. ИПрочитај повеќе

салото околу стомак

Како да го снема тоа салото околу стомак Дури и ако си сменил/а исхрана и си физички активен/а, многу е фрустрирачки кога тоа салото околу стомак никако не сака да си оди. Имам 3 совети јас доколку си заглавен/а и ти во овој круг. Но, прво да го разрешиме митотПрочитај повеќе

трајно отстранување на целулит

Постои ли начин за трајно отстранување на целулит Епизода 618 – дали постои трајно отстранување на целулит? – прашање поставено од @krsteva.tamara Целосно ќе исчезне доколку целосно и трајно практукуваш навики кои што ќе ти помогнат во тоа. И не само во тоа, затоа што не постојат конкретни навики заПрочитај повеќе

стопи сало околу стомак

Постои ли можност да таргетираш да се’ стопи сало околу стомак Епизода 605 – како најбрзо да намалам 10-тина килограми, особено да се’ стопи сало околу стомак и гради? – прашање поставено од @alek.pavlovski. Не знам зошто ни е толку важна брзината и зошто треба да биде најбрзо? Фокусирањето наПрочитај повеќе

храна за топење масти

Постои ли храна за топење масти Епизод 600 – дали можеш да ми споделиш и предложиш храна за топење масти? – прашање поставено од @kmickovska Не постои храна што помага во топење на масти, помагаат навиките кои што ги имаш. Најчесто сметаш дека храна како благо, леб и газирани соковиПрочитај повеќе

суштината позади килограмите

Суштината позади килограмите – слаб, мрсен, фит или дебел Сигурно кога сте биле кај вашиот матичен доктор имате видено табели со податоци каква треба да биде тежината според возраста, висината и полот, но тоа не е суштината позади килограмите. Она што може овие табели да ви кажат е дали стеПрочитај повеќе

салото на грбот

Салото на грбот – 3 тактитки што треба да ги знаеш Епизода 579 – како да се ослободам од салото на грбот? Само со исхрана или треба да вклучам и вежбање? – прашање поставено од @stankovikj Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе