сок од алое

Сок од алое – освежителен напиток што содржи сок од алоја вера Сок од алое – освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и нема додадени шеќери, а на водата ѝ дава освежителен тропски вкус. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Содржи 40% сок од алоја вера добиен од листот на растението. Листовите алојаПрочитај повеќе