соја

Соја како замена за месо Епизода 647 – дали соја е добра и здрава замена за месото? – прашање поставено од @andrijana_s За сојата од мене имаш зелено светло да ја користиш. И јас користам соја дали како ужина – грицки или оние шницли кои што се продаваат знам некогашПрочитај повеќе