изотоник

Изотоник – некалоричен електролитен напиток  за поголем внес на течности. Изотоник – обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Некалоричен напиток за спортисти за поголем внес на течности Со осмолалност пониска од 270 mOsmol/kg Носи 100% од препорачаниотПрочитај повеќе