супа од коски

Дали е здраво да јадеш супа од коски Епизода 640 – дали е добро да се варат коски односно да правиме домашна супа од коски? – прашање поставено од Мира Дефинитивно е добро. Јас искрено немав многу знаење за тоа што се случува кога вариш коски и правиш супа одПрочитај повеќе