тегови и малолетник

Тегови и малолетник – правила за непречен раст и развој Епизода 637 – дали комбинацијата на тегови и малолетник може да биде штетно? – прашање поставно од @petrovaaa_ Многу родители и многу повозрасни луѓе се плашат нивните деца да креваат тежини. Не само ако вежбаат фитнес, туку уште повеќе акоПрочитај повеќе

кревање тежини и слабеење

Какво е правилото за кревање тежини и слабеење Епизода 629 – Како е подобро да се работи за кревање тежини и слабеење? Да вежбам со мали тежини и да правам повеќе повторувања или со поголеми тежини и помалку повторувања? – прашање поставено од @sali.m97 Не знам колку долго ме следишПрочитај повеќе