Тоник за лице – освежителен тоник од билки Тоник за лице без алкохол, со алоја вера и мирис на мандарина, кој ја хидрира кожата и ја освежува уморната кожа. Ако се користи и наутро и навечер, кожата ја подготвува подобро да го прими серумот, дневниот или ноќниот хидрантен крем, заПрочитај повеќе