Бременост со вишок килограми

Што да превземеш кога влегуваш во бременост со вишок килограми? Епизода 722 – дали може да ми дадеш мислење за влез во бременост со вишок килограми? Исфрлив секаква процесирана храна, зголемив на овошје и зеленчук, риба и посно месо. Во моментов кај мене постои страв од прекумерно слабеење и појаваПрочитај повеќе