исхрана за хашимото

Кои 3 работи да ги направиш во исхрана за хашимото Епизода 598 – која храна е погодна и која исхрана за хашимото ќе ми помогне најмногу? – прашање поставено од @bisera Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

мајка без изговори

Мајка без изговори – запознај ја Снеже Денес е многу лесно да си најдеш причина зошто не можеш, а тешко е да си мајка без изговори. Секојдневно се среќавам со луѓе кои ќе ми кажат разно разни причини. Но, понекогаш имате ситуации кога немате избор. Едиснтвена опција е да направитеПрочитај повеќе