Хидратантна крема за очи

Хидратантна крема за очи – ја минимизира појавата на брчки и линии околу очите, предел во кој има помалку и потни и лојни жлезди, поради што е многу подложен на дехидрација. Ја минимизира појавата на брчки и линии околу очите.* Клинички тестирања покажуваат дека за 8 часа значително ја зголемуваПрочитај повеќе