како до повеќе вода

7 начини како до пиење повеќе вода Како до повеќе вода е нешто што многу често го слушам од клиентите. “Се подув од пиење”, “Не можам повеќе”, “Морам да пијам повеќе”. Многу од нив не се осеќаат дека имаат капацитет. Тоа е така од проста причина што некои луѓе предПрочитај повеќе

показатели за хидрираност

Епизода 567 – показатели за хидрираност Кои се показатели за хидрираност и како да препознаам без да бројам чаши и литри? – прашање поставено од @nikola Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

колку вода да пијам

Колку вода да пијам – и што може да ја замени На прашањето колку вода да пијам многу луѓе ќе си одговорат: “пијам течности”, “стигам до 2 литра”, “кога сум жеден” итн ☺. И кога сме веќе таму, дали навистина знаеш колку пиеш? Сигурно сте сретнале податок дека нашето телоПрочитај повеќе