кето или хроно

Кето или хроно – што е разликата и која е подобра? Епизода 711 – Рече дека хроно не е добро затоа што се прави рестрикција на овошје, а во исто време ја фаворизираш кето. Исто така вели дека не треба да јадеш многу овошје. Сакам да знам што е точно.Прочитај повеќе