Цитрусен гел за лице – измиј го своето лице Цитрусен гел за лице  – микрогранулите за длабинско чистење јa освежуваат кожата и таа добива здрав сјај. Млеко за чистење со живи мириси со нота на сочен портокал и грејпфрут. Совршено за нормална до мрсна кожа. Клинички тестирања покажуваат дека поПрочитај повеќе