Протеински шејкови и прашоци

Што кога ќе прекинеш со користење на протеински шејкови и прашоци Епизода 610 – Што ќе се случи кога во периоди кога не вежбам прекинам со користење на протеински шејкови и прашоци? – прашање поставено од @kmickovska Користењето на шејкови или земањето на протеин по вежбање во ниеден од случаевитеПрочитај повеќе

протеин по вежбање

Протеин по вежбање – Rebuild Strength Протеин по вежбање – високопротеински напиток за регенерација што се користи по вежби за сила. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Се користи по анаеробни вежби Содржи 25 гр. протеин што помага за зголемување и одржување на мускулната маса и обезбедува протеин за уморните мускули Железото помага заПрочитај повеќе