напиток овес и јаболко

Напиток овес и јаболко – растителни влакна за да ја помогнете здравата дигестија Напиток овес и јаболко е вкусен и лесен начин да го зголемите дневниот внес на растителни влакна и да ја помогнете здравата дигестија* Главни придобивки Една порција обезбедува: 1. 5 гр. растителни влакна 2. 6 природни извориПрочитај повеќе