млеко и јогурт

Која масленост на млеко и јогурт е подобра за тебе Епизода 619 – Дали млеко и јогурт со намалена масленост е поздраво од обичнните, односно со нормална масленост? – прашање поставено од @blazevskirobert За оваа тема има и овакви и такви тврдења и гласини. Она што во посовремено и помодерноПрочитај повеќе