Поради проширување на работењето имаме потреба од нови соработници

 Што може да очекуваш од соработката со нас?

  • Најдобра компензација – со минимални почетни трошоци, нашиот маркетинг план денес спаѓа меѓу најдарежливите во секторот директна продажба.
  • Јака обука – од настани организирани од компанијата до онлајн алатки, ќе имате најдобра поддршка во обука и продажба.
  • Најдобрите производи – нашите научно засновани производи спаѓаат меѓу најдобрите во светот.
  • Докажан успех – успехот трае повеќе од три децении и опфаќа милиони луѓе.

Кого може да го интересира?

  • Доколку си веќе задоволен клеиент и твојот резултат и задоволство го споделуваш со околината и најблиското опкружување.
  • Доколку те интересира здрав и активен живот и сакаш да споделуваш со луѓето околу тебе.
  • Доколку те интересира дополнителен приход.
  • Доколку сакаш да научиш како да заработуваш на интернет преку промоција и интернет маркетинг од удобноста на твојот дом.
  • Доколку сакаш финансиска независност, слобода на време и имаш големи амбиции и претприемачки дух.

Напомена

Ве молиме не ја пополнувајте формата пред да го изгледате видеото во целост и доколку не се навистина заинтересирани и спремни да соработувате со нас.